Hem Inspiration Veckans Recept: Ljumma rödbetor med chèvre, pinjenötter och honung

Veckans Recept: Ljumma rödbetor med chèvre, pinjenötter och honung

av Christin Magdu

Busenkelt och supergott!

Koka upp några rödbetor i saltat vatten och låt koka tills de blivit lagom mjuka (känn med en tandpetare efter ca en halvtimme).

Häll kallt vatten i kastrullen, peela av skalet och skär betorna i bitar.

Rosta en näve pinjenötter i stekpannan tills de fått lite färg och voilà – klart!

Servera betorna på en bädd av ruccolasallad, smula ned önskad mängd chèvre, dekorera med de rostade pinjenötterna och strila över lite honung!

Mmm så gott!!! ☺

rodbetssallad med chevre a la senses

Foto: senses.se

Missa inte detta

Lämna ett svar

[script_20]

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.